Jeg å finne løsninger til dette problemet og

Jeg er en 13 år gammel gutt som har lengre skoledag enn noen voksne. Likevel sier lærerne at vi skal bruke ettermiddagen vår på å gjøre lekser. Lekser er som arbeid.

Jeg er sikker på at mange voksne ikke ville ha tatt med seg arbeidsoppgaven sin hjem fra jobb om sjefen ga en arbeidsoppgave til dem etter arbeidstid. Lekser har noen gode sider, men har også sine dårlige sider. . En ting er at det er ikke alle som har foreldre som er godt utdannet som kan hjelpe deg med leksene muligens fordi de har en annen bakgrunn enn norsk eller andre grunner. Mange har prøvd å finne løsninger til dette problemet og en løsning var å starte med leksehjelp. Jeg har hørt at mange skoler har prøvd ut denne løsningen, men det ender opp at de som faktisk trenger hjelp med leksene melder seg ikke på disse tilbudene fordi de vil ha fri.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

 Jeg ville ha sagt at flesteparten vil ha fri fra noe. Ville ikke du ha tatt fri fra skolen i morgen? Kanskje du som leser nå kunne gjerne tatt fri fra skolen i morgen eller få en avspasering fra siste time på fredag så du kan kjappe deg hjem og slappe av hjemme. . Det er heller ikke alle som lærer av lekser. Tenk deg at du kommer hjem fra skolen og at du er veldig sliten.

Da vil du bare ligge på sofaen og slappe av eller ta en dusj for å friske deg opp, men det er da leker kommer inn. Skal jeg gjøre lekser nå eller etterpå? Hvis jeg gjør det nå er jeg ferdig med det og jeg har hele dagen til å slappe av eller skal jeg gjøre det etterpå så jeg kan slappe av nå også gjøre leksene etterpå? Om du velger den ene eller den andre så er du fortsatt sliten og du får ikke slappet av. . En annen løsning jeg har hørt om, er at skoledagen blir lengre. Jeg føler at dette er det verste argumentet for leksefri skole siden dette bare gjør at man blir mer slapp når man kommer hjem fra skolen eller man kan bli ukonsentrert i de siste timene. Da kan det bli veldig bråkete i klasserommet og det blir mer som en av de timene der du lærer ingenting.

 Foreldre blir også kanskje bekymret siden elevene slutter så sent og når de kommer hjem om vinteren så er det sikkert mørkt ute og mange foreldre er redd for at barna skal gå ut i mørket alene. . Den beste løsningen som jeg har hørt om er å ha en dedikert time til å gjøre lekser på skolen. Jeg har en søster som har det sånn på skolen og henne syntes at det er veldig bra. Hun forteller at de har en time på skolen sånn de kan bruke til å gjøre lekser, øve til en prøve, lese eller lære noe selv ved å lese fagbøker. Det hadde vært en god ide vis alle skoler hadde det sånn siden da har vi fortsatt lekser, men vi kan gjøre noen av leksene på skolen sånn at det blir mindre lekser hjemme.

Det er også bra siden du kan gjøre de leksene du ikke forstår så mye av på skolen og spørre lærerne om hjelp og da kan du gjøre leksene du forstår av mest hjemme. Da hadde lærerne sluttet å klage over at elevene ikke gjør lekser og at elevene gjør lekser. kannY1337